Ekm

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında 4.sınıf öğrecilerimizle birlikte Adana Çocuk Trafik Parkı'nı ziyaret ettik. Öğrencilerimiz yapılan etkinliklerle hem eğlendiler hem de trafik kuralları hakkında bilgi sahibi oldular.

Mehmet Akif Ersoy, sadece bir şair değil, aynı zamanda bir düşünürdü.
İstiklal Marşı'nı yazarken, Türk milletinin özgürlüğü için verdiği mücadeleyi ve bağımsızlık savaşının önemini vurgulamıştır.
Eserinde, Türk milletinin kararlılığı, vatan sevgisi ve inancı gibi değerleri işlemiştir.
Bugün İstiklal Marşı, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinde verdiği önemi ve milletin ortak ruhunu yansıtan bir sembol haline gelmiştir.
Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı İstiklal Marşı, Türk milletinin ortak değerlerini ve bağımsızlık aşkını her zaman canlı tutacaktır.