Galip KÜTKÜT - OKUL MÜDÜRÜ

1967  yılında Kadirli´de doğdu.İlköğrenimini Kadirli,ortaokul,lise ve üniversite öğrenimini Adana´da tamamladı.1997 yılında Aksaray Merkez Yalman İlköğretim Okulu´nda öğretmenliğe başladı.2001 yılına kadar bu okulda öğretmenlik ve müdür yetkili öğretmenlik yaptı.2001 yılında Adana´ya tayini çıktı.Sırasıyla Eğitim Araçları ve Donatım Merkezi,Seyhan Süreyya Nihat Oral İlköğretim Okulu,Yüreğir Camili Akarca İlköğretim Okulu ve Seyhan Yeşiloba İlköğretim Okulu´da öğretmenlik yaptı. 2010 yılında Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitimi Merkezi´ ne müdür yardımcısı olarak atandı.11 Ekim 2013 tarihinde Ahmet Cevdet Çamurdan İlköğretim Okulu´na müdür olarak atanan müdürümüz 3 Aralık 2013 tarihinde Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitimi Merkezi´ ne müdür yardımcısı olarak tekrar döndü.15 Aralık 2014 tarihinde Yeşiloba İlkokulu´na müdür olarak atandı.01 Ağustos 2023 tarihinde Cemil Nardalı ilkokulu´na müdür olarak göreve başladı.

2013 yılında Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.2014 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Önlisans programını, 2016 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini ve 2019 yılında Anadolu Üniversitesi Tarih bölümü  bitiren müdürümüz, 2022 yılında  Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitirdi."Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Anlayışına Göre Okul İdarecilerinin Rolleri"  adında yayınlanmış bitirme projesi bulunmaktadır.

Müdürümüz evli ve iki kız çocuk babasıdır.(Mehlika Çağan&Dilem)