ADANA / SEYHAN - Cemil Nardalı İlkokulu

May

2017 2018 Eğitim Öğretim Yıl Sonu işlemleri ve gerekli belgeler ekli dosyadadır.

May

Okul kütüphanesine katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

May

Bir Damla Kan İle Yaşama Şans Ver Kan Bağışı Kampanyası 3 Mayıs 2018 tarihinde 10.00-16.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Nis

Kurum Standartları Veri Girişlerinin en geç 01/06/2018 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Nis

Veri girişlerinin en geç 01/06/2018 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Ock

GÜNEY ADANA KALKINMA PROJESİ´nin alt projesi olan ´´Şimdi Okul Zamanı,Şimdi Başarma Zamanı´´ kapsamında Yüreğir Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Cemal DAĞHAN tarafından okulumuz çok amaçlı salonunda 17/01/2018 tarihinde saat 10.30 da ´´Aileler Eğitim Konuşuyor ´´ konulu seminer yapılacaktır.

Ock

HEDEFİMİZ "GÜNEYİN İNCİSİ, EĞİTİMİN BİRİNCİSİ" OLMAKTIR.

Çalışan Memnuniyet Anketi

Kas

Okulumuz Öğrenci -Veli-Öğretmen kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okulumuz kütüphanesini zenginleştirmek amacıyla kitap bağışı kampanyamız devam etmektedir.

Eyl

VELİLERİMİZ ÖĞRENCİLERİNİN ŞUBELERİNİ VE ÖĞRETMENLERİNİ OKULUMUZDAN ÖĞRENEBİLİRLER.2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA ANASINIFI VE 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ UYUM SÜRECİYLE BAŞLAYACAKLARINDAN 11/09/2017 TARİHİNDE SAAT 9:00 DA OKULDA HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.